Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (2.65 secunde)
Ce presupune dieta MIND, pe primul loc in SUA Dieta MIND, creata, studiata si publicata de cercetatorii de la Rush Medical University, ocupa primul loc in topul US News & World Report 2016, fiind considerata foarte usor de urmat si promovand alimentatia sanatoasa pentru persoanele supraponderale sau care sufera de diabet si boli cardiovasculare, afirma nutritionista Lygia Alexandrescu.
Tensiunea arteriala - Valori normale in functie de varsta Hipertensiunea duce la cresterea riscului de accident vascular, infarct si probleme cu rinichii. Dar care este tensiunea arteriala normala in functie de varsta?
Daca moartea ar fi doar sfarsitul vietii acesteia biologice, atat de scurte, de pe pamant, atunci de ce frica de ea? ... Moartea este mai mult decat sfarsitul unei vieti scurte si pline de truda. ... Mort de oboseala!
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Doar intre 30% si 40% dintre pacientii cu accident vascular cerebral ajung in timp util la serviciile recuperare (Autoare: Magda Marincovici) Doar intre 30% si 40% dintre pacientii afectati de accidentul vascular cerebral (AVC) ajung in timp util la serviciile de recuperare, a avertizat prof.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat. ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat. ... Dar avem vagoane care au iesit de pe sine, unele au cazut pe autostrada.
2 trenuri regionale s-au ciocnit vineri seara in apropiere de Viena, accident in urma caruia 2 vagoane au deraiat, 12 persoane fiind ranite, dintre care 4 in stare grava, au anuntat echipele de prim-ajutor, potrivit AFP.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda.
Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din județul Constanța. Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. Necropsia a fost incheiata de puțin timp.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. Victima e acum internata la spital. Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Un sofer a accidentat vineri seara 3 studente care asteptau autobuzul in statie la Iasi. Doua dintre ele au ajuns la spital si vor fi operate. ... Accidentul s-a petrecut in Copou. Autorul accidentului este un tanar de 29 de ani, care conducea cu viteza foarte mare un autoturism tunat.
Accidentul s-a produs dupa ce un tir a intrat pe contrasens si a lovit doua masini. Circulatia in zona este ingreunata la aceasta ora.
La data de 18.02.2011, I. Mircea de 60 ani, din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe Bd.
Vineri dimineata, 6 persoane au fost ranite dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un microbuz, pe DN 1 A, in localitatea prahoveana Lipanesti.
Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
google-analytics.com